Guangzhou Lemon Photoelectronic Technology Co., Ltd.

  • Κίνα Guangzhou Lemon Photoelectronic Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Guangzhou Lemon Photoelectronic Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Guangzhou Lemon Photoelectronic Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Guangzhou Lemon Photoelectronic Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Guangzhou Lemon Photoelectronic Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες: Λεμόνι
Αριθμός Υπαλλήλων: 50~100
Ετήσιες πωλήσεις: 500000-1000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2014
Εξαγωγή pc: 90% - 100%

Εισαγωγή

 

Η φωτοηλεκτρονική Co. τεχνολογίας λεμονιών Guangzhou, ΕΠΕ είναι κατασκευαστής που παράγει όλο το είδος υψηλού - ελαφρύ και ηλιακό φως ποιοτικής έκτακτης ανάγκης, που αρχίζει από το 2014.

Η επιχείρηση παρέχει τα προσαρμοσμένα προϊόντα και την υπηρεσία cOem. Οι διάφορες νέες συλλογές και το σχέδιο βγαίνουν κάθε μήνα με
τρέχουσες μορφές και υφάσματα. Το εργοστάσιο είναι κύριο της ικανής ικανότητας και της ενημερωμένης μηχανής.

 

Το προϊόν μας: Παράγουμε όλο το είδος προϊόντων φωτισμού έκτακτης ανάγκης, ηλιακά προϊόντα φωτισμού. Όπως, τα φω'τα έκτακτης ανάγκης των οδηγήσεων, φως σημείων διδύμων έκτακτης ανάγκης των οδηγήσεων, έκτακτη ανάγκη downlight, ανώτατο φως έκτακτης ανάγκης, έκτακτη ανάγκη οδήγησαν το σωλήνα, το ελαφρύ, explosionproof φως έκτακτης ανάγκης σημαδιών εξόδων κινδύνου, τις εξαρτήσεις μετατροπής ενέργειας εκτάκτου ανάγκης, τους επανακαταλογηστέους ηλιακούς λαμπτήρες φω'των, οδηγημένη την έκτακτη ανάγκη επιτροπή, τον αναστροφέα έκτακτης ανάγκης, το επανακαταλογηστέο ελαφρύ κ.λπ.

 

Κίνα Guangzhou Lemon Photoelectronic Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Εφαρμογή προϊόντων: Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως στον εμπορικό φωτισμό έκτακτης ανάγκης, κατοικημένος φωτισμός έκτακτης ανάγκης εσωτερικός και υπαίθριος. Όπως τα διάφορα εμπορικά κτήρια, κέντρα ψυχαγωγίας, σχολεία, υπεραγορά, εσωτερική περιοχή χώρων στάθμευσης, υπόγειοι σιδηρόδρομοι, ιδιωτικές βίλες και άλλες θέσεις, για να φέρουν τη συνεχή φωτεινότητα στους χρήστες.

 

 

Κίνα Guangzhou Lemon Photoelectronic Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Το πιστοποιητικό μας: Μετά από αρκετά έτη αναπτυγμένος, μερικά από τα προϊόντα μας έχουν περάσει τη δοκιμή των διάφορων εργαστηρίων τρίτων και των αποκτηθε'ντων διάφορων πιστοποιητικών, όπως το CE Rosh, CB, πιστοποίηση SAA TUV.

Κίνα Guangzhou Lemon Photoelectronic Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

Εξοπλισμός παραγωγής: Διοργανώνουμε δύο ημιαυτόματες γραμμές συνελεύσεων, την ΕΜΒΥΘΙΣΗ και τις συγκολλώντας μηχανές κυμάτων SMT, το εργαστήριο γήρανσης και την αποθήκη εμπορευμάτων αποθήκευσης ολοκληρωμένων προϊόντων. Συγχρόνως, έχουμε έναν μεγάλο αριθμό μηχανής δοκιμής απόδοσης μπαταριών, φωτομετρική σφαίρα ενσωμάτωσης, η τάση αντιστέκεται τη μηχανή οργάνων δοκιμής, τον παλμογράφο ψηφιακής αποθήκευσης, τον ηλεκτρικό ελεγκτή παραμέτρου και άλλο επαγγελματικό εξοπλισμό

Κίνα Guangzhou Lemon Photoelectronic Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

Αγορά παραγωγής: Αυτή τη στιγμή, 100% των προϊόντων μας πωλούνται για να εμπορευτούν στο εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια, τα προϊόντα μας πωλούνται κυρίως στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, τις Κάτω Χώρες, την Ινδονησία, τη Νότια Αφρική, το Ισραήλ Γερμανία και άλλες χώρες, και αποκτώνται ιδιαίτερα εγκωμιάζω από τον πελάτη.

 

Κίνα Guangzhou Lemon Photoelectronic Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

 

Η υπηρεσία μας: Είμαστε διάσημοι για τις υψηλής ποιότητας pre-sale, πώλησης και μεταπώλησης υπηρεσίες. Η ομάδα πωλήσεών μας θα απαντήσει στις ερωτήσεις σας on-line για τις ώρες 7x24. Θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας σύμφωνα με την πραγματική κατάσταση του εργοστασίου μας. Όταν είστε έτοιμοι να αγοράσετε τα προϊόντα μας, θα σας δώσουμε τις λογικές προτάσεις και τις αναφορές. Μπορείτε να πληρώσετε τη διαταγή σας από T/T, L/C, Δυτική Ένωση, Paypal. Μετά από να τοποθετήσουμε μια διαταγή με μας, θα ακολουθήσουμε αυστηρά τις απαιτήσεις σας και θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να παραδώσουμε τα προϊόντα σε σας θαλασσίως, αεροπορικώς ή να εκφράσουμε την παράδοση σε πιό σύντομο χρονικό διάστημα. Τα προϊόντα μας θα παράσχουν μια περίοδο εξουσιοδότησης 1-3 ετών. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις στο στάδιο της πώλησης και της χρησιμοποίησης των προϊόντων, είστε ευπρόσδεκτοι να αποκριθείτε σε μας ανά πάσα στιγμή. Θα ακούσουμε τη φωνή σας υπομονετικά, και θα κάνουμε έπειτα μια γρήγορη απάντηση για να βοηθήσουμε να παρέχουμε σε σας τις προτάσεις και τις λύσεις. Συγχρόνως, ο cOem και ο ODM είναι η υποδοχή ο τρόπος συνεργασίας. Όταν μας συναντάτε, θα πάρετε μια υπηρεσία στάσεων.

Κίνα Guangzhou Lemon Photoelectronic Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5

Ιστορία

 

Η φωτοηλεκτρονική Co. τεχνολογίας λεμονιών Guangzhou, ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση που αποτελείται το 2008, ως ελαφριά εμπορική επιχείρηση έκτακτης ανάγκης,

το 2017, κινούμαστε προς μια ζώνη βιομηχανίας, αρχίζουμε να σχεδιάζουμε και να κατασκευάζουμε όλο το είδος φω'των έκτακτης ανάγκης,

ελαφρύ, ηλιακό ligth σημαδιών εξόδων, επανακαταλογηστέο φως, κ.λπ.

Υπηρεσία

Είμαστε διάσημοι για τις υψηλής ποιότητας pre-sale, πώλησης και μεταπώλησης υπηρεσίες. Απαντήστε στις ερωτήσεις σας on-line για τις ώρες 7x24. θα σας δώσουμε τις λογικές προτάσεις και τις αναφορές.

Μπορείτε να πληρώσετε τη διαταγή σας από T/T, L/C, Δυτική Ένωση, Paypal. Μετά από να τοποθετήσει μια διαταγή με μας.

θα ακολουθήσουμε αυστηρά τις απαιτήσεις σας και θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να παραδώσουμε τα προϊόντα σε σας θαλασσίως, αεροπορικώς ή να εκφράσουμε την παράδοση σε πιό σύντομο χρονικό διάστημα.

Τα προϊόντα μας θα παράσχουν μια περίοδο εξουσιοδότησης 1-3 ετών.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις στο στάδιο της πώλησης και της χρησιμοποίησης των προϊόντων, είστε ευπρόσδεκτοι να αποκριθείτε σε μας ανά πάσα στιγμή. Θα ακούσουμε τη φωνή σας υπομονετικά, και θα κάνουμε έπειτα μια γρήγορη απάντηση για να βοηθήσουμε να παρέχουμε σε σας τις προτάσεις και τις λύσεις.

Συγχρόνως, ο cOem και ο ODM είναι η υποδοχή ο τρόπος συνεργασίας. Όταν μας συναντάτε, θα πάρετε μια υπηρεσία στάσεων.

Η ομάδα μας

Μετά από τα serval έτη delovep, έχουμε την ομάδα πωλήσεων προς εξαγωγή οργάνωσης, ομάδα σχεδίου προϊόντων, QC ομάδα, και είμαστε κύριοι μιας ειδικευμένης ομάδας παραγωγής.

Αφήστε ένα μήνυμα