Η επιρροή τιμών χαλκού στην έκτακτη ανάγκη ανάβει την τιμή

March 12, 2021
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η επιρροή τιμών χαλκού στην έκτακτη ανάγκη ανάβει την τιμή

Υπάρχουν όλα τα είδη φω'των έκτακτης ανάγκης στον κόσμο. Τα φω'τα έκτακτης ανάγκης αποτελούνται συνήθως από το πλαστικό/το κοχύλι σιδήρου/αργιλίου, τον πίνακα κυκλωμάτων, την επαναφορτιζόμενη μπαταρία, το καλώδιο, το βούλωμα, και τα διάφορα ηλεκτρονικά συστατικά όπως ο μετασχηματιστής, ο αντιστάτης, ο πυκνωτής, η θρυαλλίδα, κ.λπ. Αυτά τα μέρη επηρεάζονται πολύ από την τιμή του χαλκού.

 

1. Το PCB, ένα άλλο όνομα είναι φυλλόμορφο πιάτο χαλκού. Ξέρουμε από το όνομα ότι έχει μια άμεση σχέση με το χαλκό. Η ταινία χαλκού είναι ένα είδος σύνθετου πίνακα στο φύλλο φίμπερ. Μετά από την επεξεργασία στο PCB λαμπτήρων έκτακτης ανάγκης. Το PCB σχεδόν κάθε λαμπτήρας έκτακτης ανάγκης δεν μπορεί.

 

2. Μετασχηματιστής, που αποτελείται κυρίως από το καλώδιο χαλκού και το μαγνητικό πυρήνα. Η τιμή του μετασχηματιστή εξαρτάται κατά ένα μεγάλο μέρος από την τιμή του καλωδίου χαλκού, η οποία έχει επιπτώσεις πολύ στην τάση τιμών του φωτός έκτακτης ανάγκης.

 

3. Το καλώδιο αποτελείται από το καλώδιο, το λάστιχο και τη θήκη PVC. Οι αγωγοί αποτελούνται συνήθως από τα ενιαία ή πολλαπλάσια σκέλη του καλωδίου χαλκού. Χωρίς καλώδια, τα φω'τα έκτακτης ανάγκης μπορούν μετά βίας να συνδέσουν τα ηλεκτρικά συστατικά. Η άνοδος και η πτώση της τιμής του χαλκού έχουν επιπτώσεις στην τιμή των φω'των έκτακτης ανάγκης.

 

4. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία αποτελείται βασικά από το ηλεκτρόδιο χαλκού και ένα άλλο ηλεκτρόδιο άλλων υλικών. Το ποσοστό του χαλκού είναι επίσης πολύ μεγάλο. Όπως ξέρουμε τα φω'τα έκτακτης ανάγκης δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.

 

5. υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός συστατικών στα φω'τα έκτακτης ανάγκης, όπως οι αντιστάτες, πυκνωτές, τσιπ ολοκληρωμένου κυκλώματος, θρυαλλίδες και τα τμήματα ηλεκτρονόμων, συγχρόνως χαλκός είναι αναπόφευκτα για αυτά τα συστατικά.

 

Εκτός από τους παράγοντες προαναφερθε'ντες, οι βίδες και τα τερματικά που χρησιμοποιούνται στα φω'τα έκτακτης ανάγκης θα χρησιμοποιήσουν τη διαδικασία ηλεκτρολυτικής επιμετάλλωσης. Πολλές διαδικασίες ηλεκτρολυτικής επιμετάλλωσης απαιτούν την επένδυση χαλκού πρώτα και έπειτα επένδυση νικελίου. Εν περιλήψει, η τιμή του χαλκού έχει μια μεγάλη επιρροή στην τάση τιμών των φω'των έκτακτης ανάγκης.